Hitta din nästa BMW och starta en bilblogg

Om du har som mål att tjäna pengar online är bloggen ett väldigt bra alternativ. För att få bra provision på reklamintäkterna ska du satsa på en nisch med mycket pengar, som bilar och teknik. Köp en BMW eller ett annat bilmärke som du gillar, skriv om bilar och bilaffärer, så har du goda möjligheter att tjäna tusenlappar i månaden.

Hitta din BMW

Det är roligt att köpa bil. Du har beslutat dig för att du vill hitta bästa BMW bilen utifrån din ekonomi och ditt behov. Visst kan du gå till din lokala bilfirma, men det absolut enklaste är att börja på Holmgrens Bil. Då får du omgående en översikt över vilka BMW-modeller som finns och prisläget för de olika modellerna och tillverkningsåren. Det som är bra med just BMW är att du får en kvalitetsbil med ett bra andrahandsvärde. En skön och rejäl bil som ger mycket körglädje. När du sedan hittat några intressanta bilar provkör du dem hos Holmgrens Bil för att hitta bästa BMW bilen för just dig.

Blogga om bilar

Förr i tiden var bloggare kända, men så är det inte idag. Däremot kan du tjäna jättemycket pengar på en blogg. När vi är intresserade av att köpa bil, skaffa katt eller gå ner i vikt går de flesta av oss ut på nätet. Söker information och surfar runt. Klickar på hemsidor med relevanta rubriker och läser. Dagens bloggar är som expertmagasin kring olika ämnen. När du startar din bilblogg är det smart att du nischar dig. Besluta dig för att bara blogga om just BMW, familjebilar, semesterbilar eller liknande. Det kommer faktiskt att hjälpa dig att få fler besökare. Sedan kan du bredda din blogg när du har många bloggartiklar och mycket trafik.

Du måste ha egen hosting och domän. Kom på ett bra hemsidenamn. Se till att du både får namnet med en .se-adress, samt att namnet är ledigt på sociala medier. Så ser det snyggt och professionellt ut.

Börja blogga

Nu är det dags att börja blogga. Du behöver inte skriva perfekta texter från början. Sanningen är att det tar tre-sex månader innan du egentligen börjar få trafik. Att tjäna pengar online genom att blogga eller ha en Youtubekanal tar tid. Det är inga snabba cash. Däremot är det en möjlighet till passiv inkomst så att du får pengar år efter år utan att behöva göra någonting.

När du bloggar ska du ha läsaren i fokus. Du måste komma på bra ämnen som intresserar folk. Det bästa är att skriva om saker som hjälper andra människor, som vad som är bästa BMW bilen för en barnfamilj med hund, ett pensionärspar i Stockholms innerstad eller personer som ska köpa elbil.