Mina favoritbutiker online

Många av er har skrivit och frågat mig vilka mina favoritbutiker är och var jag brukar köpa mina kläder. Som ni vet så älskar jag Mall of Scandinavia och shoppar ofta där men mer än vad jag shoppar i butik brukar jag att shoppa online.

Det finns så många bra onlinebutiker idag som erbjuder alla sorters kläder och stilar och även unika saker som man inte kan hitta i butik. Många av dem har också bra frakt och retur policy, vilket underlättar väldigt mycket när man är osäker på sin storlek eller plagget man beställer. Jag har en hel del favoritbutiker online. Många av dem är från Sverige och Europa vilket innebär att man slipper tullavgifter men det finns också några som är från USA och då får man tyvärr betala tullavgift när paketet anländer till Sverige.

Jag tänkte att jag ska rada upp de olika butikerna för er så att det underlättar när ni ska online shoppa.

Mina favorit online butiker inom Sverige och Europa

– Boohoo är en av mina absoluta favoritbutiker, de har verkligen ett stort utbud inom allt. De har ofta bra rabatter och erbjudanden vilket gör shoppingen väldigt billig och butiken är i England vilket gör att man slipper tull.

-Prettylittlething är också en favorit som jag ofta beställer ifrån. De har också stort utbud och det är tullfritt.

-Missguided är en annan favorit som också de har stort utbud och ingen tullavgift.

– Nelly, våran största svenska online butik är också bland mina favoriter. Där kan man verkligen hitta det mesta.

Favoriter utanför Sverige och Europa

-Fashionova är en amerikansk online butik som är den bästa enligt mig. De har såna fina kläder och saker till väldigt bra priser men tyvärr så tillkommer det en tullavgift när man beställer från dem eftersom det är från USA.

-Hotmiamistyles är också en amerikansk sida och den är perfekt för fina sommarklänningar och badkläder. De har den snyggaste bikinin på marknaden enligt mig men även där får man tyvärr betala tullavgift när paketet anländer.

-Nakedwardrobe är ännu en amerikansk butik men de har de perfekta basic kläderna. Deras basic är så otroligt snygga, det går inte att inte älska dem. Men eftersom det är en amerikansk sida så får man också där betala tull tråkigt nog.