Äppelcidervinäger gör magi

Tänkte dela med mig av ett väldigt enkelt tips som jag har lärt mig om hudvård. Ibland kan man ju få finnar även om man tar hand om sin hud och har en bra hudvård. För mig är det stressrelaterat och hormonellt. Jag kan vakna med en prick någonstans i ansiktet och det kan vara väldigt frustrerande men för ett tag sen fick jag lära mig ett enkelt tips. Innan läggdags kan man dra på lite äppelcidervinäger på sin finne och det torkar ut och dödar den ganska snabbt. Jag brukar behandla med det några kvällar i rad tills jag märker att finnen nästan är borta. Jag gör det som sista steg i min hudvårdsrutin varje kväll och ibland ser jag till att inte lägga på något annat på finnen än just äppelcidervinäger. Det här är också något jag gör i förebyggande syfte när jag känner att en finne är på väg och då bryter den aldrig ut. Det är både billigt och effektivt att använda sig av äppelcidervinäger och det funkar verkligen eftersom äppelcidervinäger fungerar lite som en syra. Det är verkligen magiskt hur det hjälper och jag älskar det, så det här rekommenderar jag starkt att ni testar när ni får en finne någonstans.