Blog

Nu är resorna bokade

Nu är äntligen båda resorna bokade och det är inte alls långt kvar tills jag och mina vänner åker iväg. Jag är så otroligt glad att det blev inte bara en utan två resor denna vinter. Det ska bli så himla skönt att äntligen få komma iväg. Jag är väldigt nöjd med valen av destinationer som vi gjorde till slut efter alla om och men, det blev perfekt. Nyår i Paris och solsemester i Havana, vi valde att testa något nytt i år och därför blev det Havana och inte mitt älskade Miami. Men det ska bli väldigt kul och det kommer att bli väldigt spännande att få utforska Havana och Cuba. Ingen av oss har varit där tidigare så det blir nytt för oss alla. Vi har hört så gott om denna destination och tror verkligen att det kommer bli en riktigt lyckad semester.

Och nyår i Paris kan ingen heller klaga på, det kommer att bli jättekul att få fira där och vi alla ser verkligen fram emot båda resorna. Vi kommer att vara i Paris i fyra dagar och efter cirka två veckor från att vi kommit hem från Paris resan ska vi packa om och åka mot Havana. I Havana kommer vi att vara i cirka två veckor och jag hoppas att det är lagom för att hinna se allt det vackra där borta. Jag ser verkligen fram emot våra resor och kan knappt vänta tills vi kommer iväg, jag behöver verkligen att få slappna av lite grann. Nu ska jag börja att planera packningen inför nyårsresan och på samma gång börja planera packningen inför Havana så att det finns tillräckligt med tid för det. Man vill ju inte behöva stress packa när man kommer hem från nyårsresan, jag vill helst inte behöva stressa alls.

appdev