Blog

Dags för ny resväska

Igår kväll tog jag fram mina resväskor för att se vilket skick de befinner sig i och insåg att kabinväskan är helt förstörd och det är även min stora resväska. Nu är det dags att köpa nya resväskor och jag tänkte åka iväg imorgon för att göra det. Jag behöver ju vara förberedd nu när jag ska åka iväg på två resor väldigt tätt inpå varandra. Man vill ju inte vara ute i sista sekund och stressa med det. Jag ska även passa på att köpa lås till väskorna, jag är helt värdelös på att komma ihåg vart jag lagt låsen jag redan har och det här händer mig varje gång jag ska resa. Varje gång tänker jag att jag ska lägga dem på en specifik plats för att komma ihåg var jag har lagt dem och varje gång glömmer jag bort det, så typiskt mig. Då blir det två nya resväskor och två lås som ska köpas imorgon. Jag har tidigare köpt mina resväskor från Rusta och jag tycker att de håller länge och är hur bra som helst så jag ska ta mig dit imorgon tänkte jag.

appdev