Garderobsrensning

Idag ska jag passa på att rensa min garderob och göra plats för lite nya kläder. Det var ett tag sedan jag gjorde det så nu är det dags. Jag har varit väldigt shoppingsugen ett tag nu men jag har verkligen inte plats så jag hade lovat mig själv att jag inte får köpa något nytt fram tills att jag tar tag i att rensa i min garderob. Men det här är bland det tråkigaste jag vet så jag har ju så klart skjutit på det så länge jag kunnat men nu är det dags för på fredag ska jag äntligen åka och shoppa.

Jag behöver göra plats för nya finkläder, nya träningskläder och skor. Nu håller vi bara tummarna att jag lyckas med att rensa. Det händer ofta att jag tar ett plagg som jag tänker att jag inte behöver och så kastar jag det inte för att jag tänker “men den är ju så fin, jag kanske vill använda den någon gång!” Men så får jag inte göra idag, annars blir det ingen shopping på fredag som jag längtat så mycket efter att få göra.

När jag rensar kläder och plagg brukar jag sällan kasta saker, det som är trasigt och underkläder kastar jag så klart men resten brukar jag skänka bort. Jag brukar skänka mycket till myrorna men också till andra organisationer som jag brukar söka upp, så kläderna kan få göra nytta hos någon annan som behöver dem mer än vad jag gör. Det här gör så att jag slipper ha dåligt samvete och känna skuldkänslor när jag köper nya saker.