Blog

Ansiktsbehandling

Idag var jag på min efterlängtade ansiktsbehandling. Jag går på behandling regelbundet för att hålla huden så perfekt som möjligt. Förutom att jag får en fin och ren hy efteråt så är det också en otroligt avslappnade stund. Jag älskar verkligen att ligga där och få bli omhändertagen, speciellt när jag vet att jag är i riktigt goda händer och det vet jag att jag är i min favoritsalong. Det som är så bra med ansiktsbehandlingar är att eftersom salongen har alla olika produkter så använder de sig av dem som är mest passande för huden just den dagen. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov.

I behandlingen får man en ordentlig rengöring, hudanalys, exfoliering, ansiktsmassage (min favoritdel av behandlingen), ansiktsmask och avslutande produkter. Och självklart görs största delen av behandlingen med ånga som värmer upp huden och är hur mysig som helst. Sen får man också en portömning för att få huden så ren som möjligt och det är helt fantastiskt måste jag säga, man blir av med alla svarta prickar (pormaskar) på näsa och haka.

Det här är en klassisk behandling, sen finns det ju lite olika typer av behandlingar och ibland när jag vill unna mig det lilla extra så brukar jag välja en lite mer avancerad behandling med apparatur. Beroende på vad huden behöver när jag är på behandling så blir ju min hy ännu finare då än vad den brukar bli.

Det finns inget bättre än att få en ansiktsbehandling måste jag säga. Huden blir fantastisk och man får slappna av och bli ompysslad, något vi alla behöver med våra hektiska liv. Jag försöker att göra det här varannan månad och när jag väl hinner så kan det bli varje månad till och med och det är det så himla värt!

appdev