Blog

Vart ska man åka till nyår?

Den här vintern blir det två resor. Det gick från att jag inte hade någon resa inplanerad till att jag nu har två stycken jag planerar. Nu ska jag även åka iväg några dagar under nyår och fira det nya året med mina kära vänner någon annanstans än Stockholm. Det blir lite tätt inpå med resorna men det gör ingenting, det kommer bara att bli kul. Vi har däremot inte kommit fram till vart vi ska åka än och kan inte riktigt komma överens. Vi diskuterar mellan Paris, London, Berlin eller Barcelona, jag hoppas på att det blir Paris. Men jag vet att oavsett var vi hamnar så kommer vi att ha jätteroligt så länge vi är med varandra. Det viktigaste är ju alltid sällskapet, inte platsen.

Nu får jag ta och leta lite klänningar också så att jag har något riktigt fint till detta nyår. Vi brukar oftast ha tjejmiddag hos någon av oss och fira hemma tillsammans. Det ska verkligen bli kul att få komma iväg och fira nyår i ett annat land. Det är lite annorlunda än vad vi vanligtvis brukar göra.

appdev