Blog

Shoppingdag på Mall of Scandinavia

Shoppingdag!! Igår fick jag äntligen komma iväg på min efterlängtade shoppingtur! Jag och min bästa vän åkte till Mall of Scandinavia för att ha så stort utbud som möjligt på ett och samma ställe. Vi spenderade en hel dag där. En hel dag av shopping, mat och mys, det var väldigt välbehövt måste jag säga. Jag lyckades rensa ganska mycket ur min garderob häromdagen när jag körde min stora utrensning, fick plats för en hel del nya kläder, smycken och skor.

Jag älskar verkligen utbudet på Mall of Scandinavia, det finns verkligen allt där. Man kan hitta allt från kläder till inredning, smink, elektronik, skor och mat. Vi bestämde oss för att äta innan vi satte igång med shoppingen för att ha energi och orka med dagen och alla butiker. Det finns väldigt bra utbud med matställen där och man kan hitta det mesta man är sugen på. Vi var sugna på asiatisk mat och självklart fanns det en stor mongolisk buffé där. Deras mat var helt magisk, det var så gott att vi nog åt lite för mycket än det vi egentligen orkade men det gjorde oss inget eftersom vi behövde så mycket energi som möjligt.

Efter maten bestämde vi oss för att sätta igång med shoppingen och vi började med bådas favorit butik Zara. Både jag och Linda (min bästa vän) älskar Zara och det händer väldigt sällan att vi lämnar butiken utan att köpa något. Jag tror att vi spenderade lite mer än en timme där innan vi var klara och gav oss vidare. Efter Zara gick vi in på H&M och där hittade jag världens mysigaste och snyggaste kappa i fuskpäls. Jag blev helt kär i den och var bara tvungen att ha den och nu är den min!

Jag passade också på att fylla på hudvårdsprodukter som började ta slut här hemma. I gallerian finns ju en av Lykos få butiker så det var helt perfekt. Och det jag inte kunde hitta där hittade jag på Kicks. Det är verkligen så bekvämt att ha en galleria med så bra utbud med allt!

Sen blev det ju en hel del nya kläder och lite träningskläder. Vi avslutade våran härliga shopping dag med att sätta oss och fika på Espresso House, vilket är ett av mina favoritcaféer. Under fikat började vi känna av hur trötta vi var och då insåg vi att vi hade vart där och gått runt i cirka 5 timmar. Vi avslutade vår dag där och åkte hem väldigt nöjda och belåtna efter den fantastiska shoppingen. Båda hittade allt vi behövde och lite mer än så till och med. Efter dagen på Mall of Scandinavia igår så kom jag fram till att jag framöver nästan alltid kommer shoppa där när jag inte shoppar online.

appdev