Drömmer mig bort

Idag sitter jag och drömmer mig bort till värmen i den här kylan som är just nu. Jag har inte bokat in någon resa till den här vintern än vilket gör mig väldigt ledsen och lite smådeppig.

Jag brukar alltid åka bort under vinter för att slippa sitta fast här och frysa. Just nu sitter jag och fantiserar om att jag befinner mig på en strand i Thailand med en god drink i handen. Jag vill helst inte sluta att drömma och fantisera just nu för jag är så ledsen och frusen. Det är så kallt idag och jag sitter och frågar mig själv varför jag inte har bokat någon vinterresa i år. Jag kanske får ta tag i det och göra det nu – än är det ju inte försent. Det skulle vara otroligt skönt att bara få komma bort i två eller tre veckor.

Jag brukar oftast planera in mina resor till januari för det är en väldigt kall och tråkig månad. Julen och nyår är över och man har inte så mycket att se fram emot och då passar det perfekt med att få åka bort till värmen i några veckor. Nej nu har jag bestämt mig, jag ska ringa runt till mina vänner och boka in en resa så att vi alla kan komma iväg och ha lite kul tillsammans. Det var så bra att jag skrev det här inlägget för det hjälpte mig verkligen att bestämma mig för att ta tag i det här. Men tills jag kommer iväg ska jag fortsätta att drömma mig bort till värmen och den efterlängtade, härliga stranden. Solen here I come baby!