Blog

Aftonklänning till ett bröllop

Nu är det lite panik. Jag är bjuden på min kära väninnas bröllop om cirka 3 veckor och jag har ingenting att ta på mig insåg jag precis! Jag behöver hitta en fin och passande aftonklänning till det här bröllopet så fort som möjligt. Anledningen till att jag inte köpt eller letat efter något tidigare är att jag trodde att jag redan hade en passande klänning till det här bröllopet men nu när jag testade den så tycker jag inte alls att den var så fin som jag hade velat.

Jag vill ha en lång och stilren klänning med lite strass på och den ska helst vara i en väldigt ljus grå färg så jag hoppas att jag lyckas hitta det jag söker. Jag har fått tips av flera personer att jag borde åka ut till Södertälje, där ska det tydligen finnas en hel del butiker med alla möjliga klänningar. Förutom Södertälje har jag också fått tips om några brud- och festbutiker på Karlaplan och Östermalm. Jag måste verkligen ta och planera in två dagar för att åka runt i Södertälje, Östermalm och Karlaplan för att se om jag kan hitta något passande.

Min väninna rekommenderade några onlinebutiker men jag är rädd att beställa från dem ifall att klänningen inte skulle passa och att jag ska behöva byta tills jag hittar rätt storlek och då kanske jag inte hinner få den i tid. Men jag får nog ha det som plan b och en sista utväg om jag inte lyckas hitta något i butik.

Egentligen borde jag ha börjat leta mycket tidigare än så här. Då hade jag ju kunnat sy upp en klänning precis som jag skulle vilja ha den, men jag är ju alltid en sista minutens tjej så nu tror jag inte att det finns tid för det. Jag ser verkligen fram emot det här bröllopet, det kommer att vara en väldigt speciell kväll för min väninna och det kommer att tas mängder med bilder, därför är det väldigt viktigt att jag får se ut som jag föreställt mig. Jag längtar tills jag hittar klänningen och allt jag behöver till hela looken jag är ute efter så att jag kan ta fina bilder och visa er resultatet. Jag ser ju självklart också fram emot min väninnas speciella dag och att fira deras kärlek. Det kommer att bli en oförglömlig kväll, det kan jag lova er kära läsare.

appdev